TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Prin accesarea sitului www.corsaruvamaveche.ro inseamna ca sunteti de acord cu termeni si conditiile de mai jos.

Prezentul site web, denumit în continuare www.corsaruvamaveche.ro este un site de informare cu privire la evenimentele şi ofertele hotelului Laguna Vama-Veche. Conţinutul site-ului este public, iar accesul la informaţii este permis oricărui utilizator care doreşte să afle mai multe detalii despre ofertele hotelului nostru: corporate, evenimente speciale (nunţi, botezuri etc.), diverse oferte incluse aferente evenimentelor desfăşurate în cadrul locaţiei. Administratorul acestui site îşi rezervă dreptul de a face orice modificare de structură şi conţinut pentru 
www.corsaruvamaveche.ro, parţiale sau totale, în orice moment, fără a notifica în prealabil vizitatorii site-ului.

Grayscale includes full HTML, CSS, and custom JavaScript files along with SASS and LESS files for easy customization!

Conţinutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele prezentate pe site (incluzând, dar fără a se limita la : texte, informaţii, fotografii, tururi virtuale, date etc.- generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente : legea nr.8/1996, cu modificările şi completările ulterioare, privind drepturile de autor şi drepturile conexe, legea nr.84/1998, privind mărcile şi indicaţiile geografice şi legea nr.129/1992, republicată, privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicatibilitatea acestora.

Site-ul şi conţinutul sunt protejate de către legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi stoca, modifica, ori transfera cu orice titlu, în parte ori între site-ul şi/sau conţinutul. Exploatarea este liberă sub condiţia non-comercialităţii şi respectarea termenilor impuşi de către www.corsaruvamaveche.ro.

Nu răspundem de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu sau din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului sau a unei părţi din conţinut în orice mediu.

Toate informaţiile prezentate pe site au caracter informativ. Nu ne asumăm răspunderea pentru corectitudinea informaţiilor prezentate, deci folosiţi-le doar pentru informarea personală.

Toate drepturile sunt rezervate www.corsaruvamaveche.ro. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uz personal sau necomercial.

Preluarea informaţiilor de pe site-ul www.corsaruvamaveche.ro se poate face doar cu acceptul prealabil al nostru.

Site-ul www.corsaruvamaveche.ro este un site de limba română, creat, dezvoltat şi operat de www.beesolutions.ro şi căruia se aplică următorii termeni de utilizare care includ, dar fără a se limita la acestea, toate textele, pozele, eventualele unelte interactive, paginile personale în oricare dintre paginile site-ului. www.hotellaguna.ro nu va fi considerat responsabil pentru orice încălcare a acestor termeni de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu conţinutul prezentului document vă rugăm să nu utilizaţi serviciile acestui site. Vă rugăm ca de fiecare dată când reveniţi pe acest site să verificaţi dacă termenii de utilizare au fost modificaţi.

Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea de către dumneavoastră a acestor termeni de utilizare.

www.corsaruvamaveche.ro îşi rezervă dreptul să completeze şi/sau să modifice aceşti termeni de utilizare cu termeni adiţionali care se vor publica în pagina serviciului corespunzător căruia acei termeni i se aplică. Prin prezenta sunteţi de acord că aceşti termeni adiţionali fac parte din termenii generali de utilizare şi se supun aceloraşi reguli.